fbpx

welness academie

 Passion 4 Beauty, jouw schoonheidssalon voor nagel-en huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging.

We zijn gelegen te Grembergen, nabij Dendermonde. Passion 4 Beauty, de specialiste voor huidverbetering en -verjonging met hoogstaande medisch gecertificeerde apparatuur, een echte schoonheidsprofessional.

Ook voor thuis hebben wij verzorgingstips en producten. 

Zeer professionele gediplomeerde schoonheidsspecialistes, nagel styliste die alle technieken beheersen.

Passion 4 Beauty, werkt uitsluitend met hoogwaardige producten.

We blijven ons bijscholen door verschillende workshops te volgen, om de steeds mee te zijn met de wijzigende trends op het gebied van schoonheid, nagels, hairstyling, extensions en make-up / visagie. 

Om u als klant, van onze studio Passion 4 beauty, door middel van de  juiste kleuren en uitstraling uw omgeving te verbazen, kan je langs komen voor kleur, Stijl & imago advies. 

Bij studio Passion 4 beauty , gelegen te Grembergen, nabij Dendermonde kan u met andere woorden terecht voor pure relaxatie of een volledige make over!

TOT BINNENKORT! 

line

PASSION 4 BEAUTY

NAGEL BEAUTY LOUNGE

OPTIMALE VERZORGING EN HUIDVERBETERING
BOEK NU!

op plaats aanpasbare ruimtehomepagex1000

KLASSIEKE LICHAAMSBEHANDELING

 

Klassieke lichaamsbehandeling zijn zeer relaxerend, puur verwennerij, na een grondige reiniging, wordt er een relaxerende massage uitgevoerd. Hierbij worden producten gebruikt die special voor u zijn uitgekozen.Bij een lichaamsbehandeling wordt het heel lichaam aangepakt, bij een rug massage wordt de rug op deze manier behandeld. Voor een scrub wordt het lichaam gescrubd. Ideaal voor het voorjaar om je klaar te stomen voor de komende zomer.

 

Relaxerende lichaamsmassage 59,00 €
Relaxerende rug massage 30,00 €
Lichaamsscrub 20,00 €

 

 

SEXY BODY PROGRAMMA

Specifieke werkstoffen programma om je huid te ontgiften, te verstevigen en te vormen. Cellulitis is een verstoring van het onderhuids weefsel waarbij het volume toeneemt op bepaalde plaasten door vetophoping, vasthouden van vocht en giftstoffen, slechte bloedsomloop, de degeneratie van onderhuidste bindweefsel, wat een veroudering van de huid veroorzaakt.

 

TOEPASSING:

Ontgiften,draineren
Versteviging 
Anti-ageing
Cellulitis

 

DE BEHANDELING:

Na een grondige reiniging, wordt een behandeling met mesotherapie, geconcentreerde werkstoffen door massage in de huid gebracht, deze doen hun werk waar nodig.

 

AANTAL BEHANDELINGEN:

8 à 10 behandelingen. Onderhoud elke 3 maand.

 

RESULTAAT:

De huid is zeer snel zichtbaar strakker en gladder. 

 

NABEHANDELING:

De huid zal een beetje rood zijn. Het is aan te raden ondersteunende productjes voor thuis aan te schaffen via het instituut.

 

Gedeeltelijk Lichaam ( buik of billen of bovenbenen of armen) - 60 minuten / sessie  
1 sessie  90,00 €
3 sessies  250,00 €
5 sessies  (+1 gratis) 395,00 €
9 sessies  (+2 gratis) 695,00 €

 

Volledig Buik, Billen en Bovenbenen - 90 minuten / sessie  
1 sessie  130,00 €
3 sessies  350,00 €
5 sessies  (+1 gratis) 590,00 €
9 sessies  (+2 gratis) 995,00 €

 

 

 RF BEHANDELING

Radio Frequentie behandeling is een natuurlijke en veilige manier om de huid strakker te maken rimpels te verminderen en de huidstructuur fijner te maken.

Dit is een pijnloze maar een bijzonder effectieve behandeling met snelle resultaat bij beginnende huidverslapping. 

TOEPASSING:
Huidverslapping gelaat hals en lichaam

Rimpels aan wangen voorhoofd en mondzone
Grove poriën T zone (Voorhoofd, neus en kin)

DE BEHANDELING:
Na een Grondige reiniging, behandeling met handstuk dat RF-golven uitzend. Deze wordt omgezet in warmte tot 50°C. De huid wordt samengetrokken wat onmiddellijke verstrakking geeft. Dit stimuleert collageen aanmaak.

AANTAL BEHANDELINGEN:
Dit is afhankelijk van de conditie van de huid. Een kuur van 4 tot 8 sessies is aangeraden voor optimale resultaat.  Onderhoud kan om de 3 à 6 maanden.

RESULTAAT:
De huid is zeer snel zichtbaar strakker. De aanmaak van collageen duurt 1tot 3 maanden vandaar dat de resultaten constant verbeteren. De resultaat is optimaal 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling.

NABEHANDELING:
De huid zal een beetje rood zijn. Het is aan te raden ondersteunende productjes voor thuis aan te schaffen via het instituut. 

 

Lichaam Gedeeltelijk (billen / bovenbenen / buik / armen) - 90 minuten / sessie  
1 sessie  130,00 €
3 sessies  350,00 €
5 sessies  (+1 gratis) 590,00 €
6 sessies  (+1 gratis) 695,00 €

 

 

MICRO-NEEDLING BEHANDELING

Dit is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen tot in de lederhuid voedingstoffen kunnen brengen. Hierdoor brengen wij een lichte beschadiging aan. Hierdoor wordt celdeling, aanmaak van collageen en elastine (zorgen voor stevigheid en rekbaarheid van de huid) gestimuleerd waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt.

TOEPASSING:

Littekens: worden kleiner, minder zichtbaar en huid wordt soepeler
Anti-aging: de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd met als gevolg een verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, frissere huid.
Acné: microneedling is een heel efficiënte ondersteuning waarbij de acné-littekens worden aangepakt.
Striemen: door te snelle groei van de huid (zwangerschap, gewichtstoename) kan de huid littekens (striemen) vertonen.  Door deze aan te pakken met microneedling zal de huid opnieuw gladder en egaler worden.
Slecht doorbloede huid

 

DE BEHANDELING:

Na een grondige reiniging en ontsmetting van de huid. Wordt de huid behandeld met een micro-needling hand-pen op de te behandelende. Daarna krijgt de huid een verzorgende, herstellende en kalmerende masker.

AANTAL BEHANDELINGEN:

Resultaat is na 3 sessies reeds zeer zichtbaar. Ideaal 5 à 6 sessies. Onderhoud aan te raden de 3 à 6 maanden.

RESULTAAT:

Eerste resultaat is zichtbaar na 1 maand (vernieuwing colageen aanmaak). Dit is de tijd die de huid nodig heeft om collageen aan te maken en de huid te vernieuwen.  Dit vernieuwend proces gaat nog door tot een 3-tal maand na de laatste behandeling.

NABEHANDELING: 

De huid zal een beetje rood zijn met minimale korstvorming. De ‘micro’ gaatjes herstellen en het collageen kreeg een oproep tot activatie. Make-up mag na 2 uur reeds aangebracht worden Het is aan te raden ondersteunende productjes voor thuis aan te schaffen via het instituut.

Lichaam Gedeeltelijk (billen / bovenbenen / buik / armen) - 90 minuten / sessie  
1 sessie  130,00 €
3 sessies  350,00 €
5 sessies  (+1 gratis) 590,00 €