fbpx

Voor we een behandeling starten voeren we steeds een huidanalyse uit om de juiste behandeling te kunnen voorstellen.

– BODY CARE PROGRAMA –   

ANTI-CELLULITIS, AFSLANKING, VERSTEVIGING, VORMING VAN JE LICHAAM

Specifieke werkstoffen programma om je huid te ontgiften, te verstevigen en te vormen. Cellulitis is een verstoring van het onderhuids weefsel waarbij het volume toeneemt op bepaalde plaatsen door vetophoping, vasthouden van vocht en giftstoffen, slechte bloedsomloop, de degeneratie van onderhuidse bindweefsel, wat een veroudering van de huid veroorzaakt.

De aanpak van cellulitis is één van de mogelijkheden.  Cellulitis is een verstoring van het onderhuids weefsel waarbij het volume toeneemt op bepaalde plaatsen door vetophoping.  Het vasthouden van vocht en giftige stoffen, slechte bloedsomloop, de degeneratie van onderhuids bindweefsel, brengt ook een veroudering van de huid teweeg. De onesthetische opslag van vetten is één van de problemen die ons het meest bezighoudt om een gezond uiterlijk te behouden.

BEHANDELING

Na grondige reiniging van de huid, worden er door een combinatie van massage en via naaldloze mesotherapie geconcentreerde werkstoffen, masserend in de huid gebracht die op de juiste plaats hun werk doen, waaronder ontgiften, draineren en/of verstevigen.

AANTAL BEHANDELINGEN

Optimaal resultaat na minimum 6 behandelingen, wekelijks.  Ideaal 8 à 10 behandelingen. Een onderhoudsbehandeling elke 3 maanden is aan te raden.

Best in Kuurvorm afhankelijk van aantal sessies (Eerste 4-6 behandelingen om de  week /2 weken daarna om de 3 weken)

VOLLEDIG BUIK, BILLEN & BOVENBENEN)

120 euro/sessie

315 euro/3 sessies

540,00 euro/5 sessies + 1 sessie gratis

850,00 euro/9 sessies + 1 sessies gratis

Tijdsduur: 90 minuten/sessie

LICHAAM GEDEELTELIJK

(BILLEN of BOVENBENEN of BUIK of ARMEN)

80,00 euro/sessie

225,00 euro/3 sessies

420.00 euro/5 sessies + 1 sessie gratis

650.00 euro/9 sessies + 1 sessies gratis

Tijdsduur: 60 minuten/sessie

– ABI-ANTI-FATIGUE –   

De basis van het probleem “vermoeide benen” ligt bij een vasculaire pathologie. Dit is toe te schrijven aan een slechte terugkerende bloedsomloop, wat kan leiden tot het verschijnen van spataders. Deze behandeling is noodzakelijk om het vasthouden van vocht tegen te gaan, bloedcirculatie te verbeteren, pijn, spierkrampen, zwelling en vermoeidheid van de benen te verlichten. 

| Spataders | Vermoeide benen | Opgezwollen benen | €45 / 35 min.    

– ABI-PEELING EN HYDRATATIE –   

Cosmetische behandeling waarbij een perfect verzorgde en gezonde  huid centraal staat. Er worden doeltreffende specifieke producten toegepast die je huid hydrateren,   cel vernieuwing vergemakkelijken, je huid zuurstof geven en egaliseren en zorgen voor een glad microreliëf.   

| Peeling en hydratatie | Geschikt voor alle huidtypes | €65 / 50 min.    

 

MICRONEEDLING

Microneedling is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen door de huid ‘prikken’ en deze daardoor gecontroleerd beschadigen. Hierdoor wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine efficiënt gestimuleerd waarna de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt.

TOEPASSING

Littekens : worden kleiner, minder zichtbaar en huid wordt soepeler

Anti-ageing : de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd met als gevolg een verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, frissere huid.

Acné : microneedling is een heel efficiënte ondersteuning waarbij de acné-littekens worden aangepakt

Striemen : door te snelle groei van de huid (zwangerschap, gewichtstoename) kan de huid littekens (striemen) vertonen.  Door deze aan te pakken met microneedling zal de huid opnieuw gladder en egaler worden.

BEHANDELING

Na grondige reiniging en ontsmetting van de huid, wordt met de microneedling handpen over het huidoppervlak bewogen (3 à 5 x per te behandelen oppervlak).  De volledige verzorging houdt verder een verzorgend, herstellend en eventueel kalmerend masker in waarna de huid verzorgd wordt met aangepaste producten.

NABEHANDELING

De huid zal tijdelijk roodheid en minimale korstvorming vertonen.   De ‘micro’gaatjes herstellen en het collageen kreeg een oproep tot activatie.

RESULTAAT

Het eerste resultaat is zichtbaar na een maand na de behandeling.  Dit is de tijd die de huid nodig heeft om collageen aan te maken en de huid te vernieuwen.  Dit vernieuwend proces gaat nog door tot een 3-tal maand na de laatste behandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN

Goed resultaat na 3 behandelingen.  Ideaal 5 à 6 behandelingen.   Tussen elke behandeling minstens een maand pauze laten.

Best in kuurvorm Best in Kuurvorm afhankelijk van aantal sessies (Eerste 3 -4 behandelingen om de 2 weken daarna om de 3 weken)

LICHAAM GEDEELTELIJK

(BILLEN of BOVENBENEN of BUIK of ARMEN)

110,00 euro/sessie
315,00 euro/3 sessies
570,00 euro/5 sessies + 1 sessie gratis
720.00 euro/6 sessies + 2 sessies gratis
Tijdsduur : 90 minuten/sessie