fbpx
ALgemeen-body_copy.jpeg

klassieke gelaatsverzorging

KLASSIEKE GELAATSVERZORGING AANGEPAST AAN JOUW HUIDTYPE

 Voor we een behandeling starten voeren we steeds een huidanalyse uit om de juiste behandeling te kunnen voorstellen.

Behandelingen in een Notendop

Intensieve probleem oplossende behandelingen

Oil Control Treatment

Acne: Acne huid (mild, matig en zware acne), huid kalmeren, vermindering van ontsteking, zuiver en gezonde huid.

60 Min

 € 65,00

B-white

Hyperpigmentatie. VOORKOMEN en VERBETEREN van HYPER- PIGMENTATIE recente (+- 1 maand) pigmentatie verminderd aanzienlijk na kuur van 3 tot 5 behandelingen. Voor oudere pigmentatie en extreme pigmentatie kan een combinatie behandelplan worden samengesteld.

80 Min

 € 85,00

Derma +

Beschadigde huid: Zeer droog, atopische, beschadigd huid. Voor het behandelen van eczeem, na zware peelings, bij allergische reacties en zeer geschikt voor Oncologiepatiënten.

80 Min

 € 85,00

dermaXpert Rosacea

Rocacea behandeling: behandeling tegen rosacea type 1, 2 en 3. Doel is Verzachten, huid versterken en anti-inflammatoire werking – ontstekingen wegnemen dit werkt ook preventief

80 Min

 € 85,00

dermaXpert Anti-Couperose

Anti-couperose: Zichtbare bloedvaatje en roodheden doen vervagen, huid kalmeren. Huidimmuniteit & barrièrefunctie heropbouwen.

90 Min

 € 95,00

 Behandeling Milia (gerstekorrels) Dit is een probleemoplossende behandeling tegen verhoorning bij een gevoelige huid. De behandeling en thuisproducten zijn toe te passen op een algemeen verhoornde huid, een huid met keratosis pilaris en een huid met milia. 90 Min € 95,00

Intensieve Anti-Ageing behandeling

ACE

Anti-aging: Versterkt de huid van binnenuit en beschermt tegen invloeden van buiten af.  Verhinderd vroegtijdige veroudering, pigmentatie fijne expressie lijntjes.  Geschikt voor een zeer droge huid.

80 Min

 € 85,00

Anti-Pollution

Anti-aging: verhinderd POLU-AGEING (schade door pollutie) Verhinderd vroegtijdige veroudering, pigmentatie fijne expressie lijntjes. 

80 Min

 € 85,00

AHA Glycolic

Anti-ageing: Huid verfijning voor doffe huid, grove structuur, open poriën, Verhoorning of als start van een Anti-ageing behandel plan. Deze behandeling is zeer intensief. (behandeling niet tussen APRIL en SEPTEMBER) 24 uur niet in de zon komen en daarna SPF 50.

80 Min

 € 85,00

AHA Glycolic ‘ in combinatie met …

Voor een intensievere behandeling

15 Min

 € 35,00

Intensieve luxebehandelingen

Hydra Lift

Anti Ageing: Liftende en sterk Hydraterende behandeling. De huid is opgefrist, zacht en egaal, lijntjes vervagen. ‘Instant glow’-effect

90 Min

 € 95,00

SCINNOVATION

Anti-aging, huidverfijning en egaliseren van de teint. Focus op het egaliseren van de huid (qua structuur en kleur) en het creëren van een instant glow. Verminderen van oppervlakkige fijne lijntjes.

90 Min

 € 95,00

Performance

Anti-Ageing:   en versteviging van de huid. Verminderen van huidverslapping. De huid is voller, steviger, gelift. Ook lijntjes vervagen, het gelaat is voller, de huid wordt letterlijk verdikt en de spankracht verhoogt.

 

€ 105,00

Intensieve Mesotherapie behandelingen

Naaldloze Mesotherapie- Electroporatie

Werkstoffen worden in de huid ingebracht met behulp van een Electro-magnetisch veld.   Met kleine elektrische stroompjes worden werkstoffen die met ionen geladen zijn dieper in de huid gebracht waarbij heel wat problemen intens kunnen worden aangepakt. Als supplement bij een behandeling

15 Min

 € 20,00

LED FOTOTHERAPIE- als supplement bij een andere behandeling

Fototherapie is het  gebruik van de kracht van puur licht om de natuurlijke verjonging- en herstelprocessen van de huid te versnellen. de huid is jeugdiger en gezonder.
Het levert ook enorm goede resultaten op bij het bestrijden van acne, psoriasis, eczeem en andere huid problemen.

30 Min

 € 35,00

LED FOTOTHERAPIE- als behandeling

Fototherapie is het  gebruik van de kracht van puur licht om de natuurlijke verjonging- en herstelprocessen van de huid te versnellen. De huid is jeugdiger en gezonder.
Het levert ook enorm goede resultaten op bij het bestrijden van acne, psoriasis, eczeem en andere huid problemen.  Huid wordt gereinigd en verzorgd.

45 min

 € 50,00

Microneedling volledig gelaat

Voor Littekens, pigment vlekken, Anti-ageing, versteviging, Acné en striemen.  Microneedling is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen door de huid ‘prikken’ en deze daardoor gecontroleerd beschadigen.   Hierdoor wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine efficiënt gestimuleerd waarna de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Best in kuur 5 - 6 sessies  1 keer per maand.

60 min

€ 110,00

Microneedling gedeeltelijk  gelaat ( mond / voorhoofd/ wangen/ hals/ décolleté)

Voor Littekens, pigment vlekken, Anti-ageing, versteviging, Acné en striemen. Microneedling is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen door de huid ‘prikken’ en deze daardoor gecontroleerd beschadigen.   Hierdoor wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine efficiënt gestimuleerd waarna de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Best in kuur  eerste 3 a 4 om behandeling om de 2 weken dan 1 keer per maand.

40 min

€ 60,00 

Microneedling volledig gelaat +LEDTHERAPIE

Combinatie van LED en Microneedling voor een top resultaat

90 Min

€ 145,00

RF BEHANDELING Volledig gelaat

Bij een RF-behandeling wordt de huid bewerkt met radiofrequentie golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmen.  Hierdoor trekt het weefsel samen met een onmiddellijke verstrakking als gevolg.  Bovendien wordt de aanmaak van collageen ook in gang gezet. TOEPASSING:
• Huidverslapping gelaat, (hamsterwangetjes) hals en lichaam                                               
• Rimpels op  wangen voorhoofd, ogen en mondzone
• Verwijde poriën T-zone (Voorhoofd, neus en kin)

60 Min

€ 110,00

RF Behandeling Volledig gelaat + hals /Decolleté

Huidverslapping gelaat, (hamsterwangetjes) hals en lichaam -Rimpels op  wangen voorhoofd, ogen en mondzone . Verwijde poriën T-zone (Voorhoofd, neus en kin)                                            

75 min

€ 130,00

RF BEHANDELING gedeelte gelaat (voorhoofd, mondzone, wangen, hals, décolleté)

Huidverslapping gelaat, (hamsterwangetjes) hals en lichaam -Rimpels op  wangen voorhoofd, ogen en mondzone . Verwijde poriën T-zone (Voorhoofd, neus en kin)                                             

30 Min

€ 65,00

 


Behandelingen uitgebreide info.

OIL CONTROL TREATMENT (ACNE)

60 min 65€

CATEGORIE |       Probleemoplossende behandeling ACNE – huidverbetering.

Oil Control is een behandeling, specifiek voor een huid met acné. We behandelen milde, matige tot zware vormen van acné. Pas wanneer er sprake is van ernstige ontstekingen en cysten kan medicatie vereist zijn en kan doorverwezen worden naar een dermatoloog, zonder deze behandelingen of thuisverzorging te laten wegvallen. Medicatie is aanvullende, niet vervangend.

DOEL |                 De huid diep zuiveren, ontstekingen wegnemen en vermijden, littekens en verkleuringen verhinderen.

EFFECT |             De huid kalmeert, ontstekingen verminderen, de huid is zuiver en gezond.

Voor nog betere resultaten kan men combineren met LED Therapie.

 

ANTI-POLLUTION TREATMENT

80min 85€

CATEGORIE |       Intensieve behandeling - huidverbetering Anti-Pollution (anti-vervuiling) is een huid beschermende en revitaliserende behandeling tegen ‘POLUAGING’ (schade door vervuiling)

DOEL |                 Anti-aging: de huid van binnenuit versterken en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Verhindert vroegtijdige veroudering, pigmentatie, lijntjes… Ook geschikt voor een gevoelige en/of geïrriteerde huid.

EFFECT |             De huid is zichtbaar opgefrist, zacht en egaal. Anti-Pollution verbetert de dermo-epidermale structuur en versterkt de huidbarrière. De huid is van binnenuit versterkt en gewapend tegen negatieve invloeden van buitenaf (zonneschade, schade door luchtvervuiling)

 

DERMA+ TREATMENT

(Droge, Beschadigde, allergische,  eczeem -huid,  Geschikt voor Oncologie patiënten 

80min 85€

CATEGORIE Probleemoplossende behandeling Verzachtend en kalmerend – huidverbetering

Derma+ is een barrièreherstellende behandeling voor een zeer droge, atopische tot beschadigde huid. Is zeer geschikt voor oncologiepatiënten tijdens behandeling. Bevat de unieke DMS structuur die de barrièrefilm in een mum van tijd aanvult en volledig herstelt.

DOEL |           Focus op het herstellen van de beschermingsfilm van de huid. Doel is de huid te herstellen met zeer rijke producten (DMS structuur en oliën) zonder ‘kleverig’ aan te voelen. Barrièreherstel – voor de zeer droge tot zelfs beschadigde huid – atopische huid – eczeem – herstel na zware peeling - na allergische reacties…

EFFECT | Biedt herstel en comfort, resulteert in een gezonde, goed gehydrateerde en soepele huid. Ook voor zelfs een vettere huid die ‘uit balans’ is – bv een acné-of andere huid waarvan de barrière beschadigd is door medicatie of medicinale crèmes

Voor nog betere resultaten kan men combineren met LED Therapie.

DermaXpert ROSACEA TREATMENT

80min 85€

CATEGORIE | Probleemoplossende behandeling – huidverbetering

DermaXpert Rosacea is een probleemoplossende behandeling tegen rosacea type 1, 2 en 3.

1. Algemene roodheid, ‘flushes’ en zichtbare adertjes | verschil met couperose: couperose is stabiel en niet irriterend, rosacea = met ontsteking + meer algemene roodheid.

2. Diffuse roodheid, met papels en puistjes. De huid kan branderig aanvoelen en soms jeuken.

3. Diffuse roodheid + verdikte huid (vooral neus, kin, voorhoofd), veroorzaakt door de vergroting van de talgklieren en een toename van het bindweefsel.

DOEL |          Verzachten, huid versterken en anti-inflammatoire werking – ontstekingen wegnemen.

EFFECT |      ZICHTBAAR - De roodheden, ontstekingen en verdikkingen verdwijnen. PREVENTIEF – De huid versterken zodat er geen nieuwe ontstekingen optreden.

Voor nog betere resultaten kan men combineren met LED Therapie.

 

 

DermaXpert ANTI-COUPEROSE TREATMENT

80min 85€

CATEGORIE |    Intensieve behandeling – huidverbetering

DermaXpert Anti-Couperose is een probleemoplossende behandeling tegen roodheden en in bijzonder couperose op basis van specifiek geselecteerde kiemcellen en stamcellen, aangevuld met hydraterende, sterk verzachtende en hui beschermende actieve stoffen.

DOEL |            Anti-Couperose- Zichtbare bloedvaatje en roodheden doen vervagen, huid kalmeren. Huidimmuniteit & barrièrefunctie heropbouwen.

EFFECT |        ZICHTBAAR - De huid is steeds meer egaal, de roodheden en zichtbare bloedvaatjes vervagen. PREVENTIEF - De huid heeft minder last van snelle ‘opflakkeringen’ van couperose (bij uitlokkende omstandigheden zoals temperatuurwisselingen, gebruik alcohol, sterk gekruid voedsel etc.) Bloedvatwanden zijn beschermd tegen verder uitzetten en verdunnen.

Voor nog betere resultaten kan men combineren met LED Therapie.

 

BEHANDELING HYPER KERATOSE (MILIA en Gerstekorrels)

90min 95€

CATEGORIE |  Probleemoplossende behandeling – huidverbetering


                        Deze behandeling is een probleemoplossende behandeling tegen verhoorning bij een gevoelige huid. De behandeling en thuisproducten zijn toe te passen op een
                        algemeen verhoornde huid, een huid met keratosis pilaris en een huid met milia.


DOEL |            Anti-verhoorning – zacht exfoliërende werking en sterke hydratatie maken de huid weer soepel en egaal.
                        Huid versoepel, verhoorning bestrijden.

EFFECT |        De huid is steeds meer egaal, minder dof en keratine-ophopingen (&lokaal – milia) verdwijnen
PREVENTIEF - het keratinisatieproces verloopt normaal waardoor er geen nieuwe milia ontstaan.

Voor nog betere resultaten kan men combineren met LED Therapie. 

 

β-WHITE TREATMENT 

80min 85€

CATEGORIE |   Intensieve behandeling - huidverbetering β-White is een revitaliserende en oplichtende behandeling.

DOEL |             De huid oplichten en hyperpigmentatie voorkomen en verminderen. Het is een non-invasie behandeling die een duurzame oplossing biedt voor een pigmentgevoelige huid. Thuisproducten: ondersteunen de behandeling + met UVB SPF 15 en 30 én maximale UVA bescherming (UVA Balans 60)

EFFECT |         De huid is zichtbaar opgelicht. Recente (tot 1 maand) verkleuringen verminderen aanzienlijk of verdwijnen na een korte behandeling reeks (3 tot 5 behandelingen + thuisverzorgingsproducten). Ouderen verkleuringen verminderen na een langere behandelreeks ( 1 tot 1,5 jaar – best in combinatie met Scinnovation en eventueel Crystal X + thuisverzorgingsproducten – dit levert een DUURZAAM resultaat op, zonder de huid te forceren (met sterke zuren e.d.) en maakt de huid steeds minder vatbaar voor hyperpigmentatie.

 

ACE TREATMENT

80min 85€

CATEGORIE |     Intensieve behandeling - huidverbetering ACE is een huid beschermende, revitaliserende en sterk voedende behandeling.

DOEL |               Anti-aging: de huid van binnenuit versterken en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Verhindert vroegtijdige veroudering, pigmentatie, lijntjes… Ook geschikt voor een erg droge huid.

EFFECT |           De huid is zichtbaar gevoed, opgefrist, zacht en egaal. De huid is van binnenuit versterkt en gewapend tegen negatieve invloeden van buitenaf.

 

AHA GLYCOLIC TREATMENT

80min 85€

CATEGORIE |  Intensieve behandeling - huidverbetering AHA Glycolic is een huidstimulerende en huid verfijnende behandeling op basis van AHA’s en huidherstellende activa.

DOEL |           Anti-aging, huidverfijning. Geschikt voor een huid met doffe uitstraling, grove structuur, open poriën, verhoorning… + als startbehandeling bij Anti-aging traject. Verminderen van oppervlakkige fijne lijntjes.

EFFECT |       De huid is zichtbaar opgefrist, zacht en egaal, lijntjes vervagen.

 

HYDRA LIFT TREATMENT

90min 95€

 

CATEGORIE | Intensieve luxebehandeling - huidverbetering Hydra Lift Treatment is een huidstimulerende, diep hydraterende en liftende behandeling.

DOEL |           Hydratatie, lifting – optimaliseert de vochtcirculatie (Aquaporins & Tight Junctions) - Verhoogt de vochtreserves in de dermis en epidermis - “Anti-dehydratation Shield” Het vochtgehalte in de hydrolipidelaag wordt vergroot en beter verdeeld Focus op het verhogen van de hydratatie, verdwijnen van droogtelijntjes en een versteviging van de huid.

EFFECT |       De huid is opgefrist, zacht en egaal, lijntjes vervagen. ‘Instant glow’-effect – de huid is (bij vele klanten) rood en sterk opgevuld direct na de behandeling.

 

PERFORMANCE TREATMENT

90min 95€

CATEGORIE |  Intensieve luxebehandeling - huidverbetering Performance Elasto Lift is een huidstimulerende Anti-aging behandeling op basis van een zeer hoge dosis kiemcellen en andere Anti-aging activa.

DOEL |          Anti-aging, lifting Focus op het verhogen van de elasticiteit en versteviging van de huid. Verminderen van huidverslapping.Verminderen van lijntjes.

EFFECT |      De huid is voller, steviger, gelift. Ook lijntjes vervagen, het gelaat is voller, de huid wordt letterlijk verdikt en de spankracht verhoogt.

 

SCINNOVATION TREATMENT

90min 95€

CATEGORIE | Intensieve luxebehandeling - huidverbetering Scinnovation is een huidstimulerende Anti-aging behandeling op basis van zuivere vitamines (A en C) en aangevuld met sterke Anti-aging ingrediënten.

DOEL |          Anti-aging, huidverfijning en egaliseren van de teint. Focus op het egaliseren van de huid (qua structuur en kleur) en het creëren van een instant glow. Verminderen van oppervlakkige fijne lijntjes.

EFFECT |       De huid is zichtbaar opgefrist, zacht en egaal, lijntjes vervagen. ‘Instant glow’-effect – de huid is (bij sommige klanten) wat rood na de behandeling – dit trekt snel weg.

 

NAALDLOZE MESOTHERAPIE

PRIJS VAN DE BEHANDELING PLUS €15 EXTRA

 

Afbeelding1

Bij naaldloze mesotherapie worden werkstoffen in de huid ingebracht met behulp van een elektromagnetisch veld.  

Met kleine elektrische stroompjes worden werkstoffen die met ionen geladen zijn dieper in de huid gebracht waarbij heel wat problemen intens kunnen worden aangepakt.

Als (en enkel als) extra bij alle eerdere behandelingen.

RF BEHANDELING

Bij een RF-behandeling wordt de huid bewerkt met radiofrequentie golven die diep in de huidlagen het weefsel verwarmen.  Hierdoor trekt het weefsel samen met een onmiddellijke verstrakking als gevolg.  Bovendien wordt de aanmaak van collageen ook in gang gezet.

Ideale behandeling bij huidverslapping gelaat (hamsterwangetjes), hals en décolleté. 

Best in Kuurvorm (5-6 behandelingen om de1 behandeling om de 3 weken)

TOEPASSING:

    • Huidverslapping gelaat, (hamsterwangetjes) hals en lichaam
    • Rimpels op wangen voorhoofd en mondzone
    • Verwijde poriën T-zone (Voorhoofd, neus en kin)

 

DE BEHANDELING:

Na een Grondige reiniging, behandeling met handstuk dat RF-golven uitzend. Deze worden omgezet in een warmte tot 50°C die de huid binnenin samentrekt en onmiddellijke verstrakking geeft.  De aanmaak van collageen wordt hiermee ook in gang gezet. 

RESULTAAT:

Een verstrakking is vrij snel zichtbaar. De aanmaak van collageen duurt 1 tot 3 maanden vandaar dat de resultaten constant verbeteren. De resultaat zal  optimaal zijn  3 tot 6 maanden na de laatste behandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN:

Afhankelijk van de conditie van de huid. Is een kuur van 4 tot 8 sessies is aangeraden voor optimale resultaat.  Onderhoud kan om de 3 à 6 maanden.

PRIJS GELAAT VOLLEDIG

110,00 euro/sessie Tijdsduur : 60 minuten/sessie
+ 20,00 euro hals of décolleté Tijdsduur : 75 minuten/sessie

PRIJS GELAAT GEDEELTELIJK

 (voorhoofd, mondzone, wangen, hals, décolleté)

65,00 euro/sessie

Tijdsduur : 30 minuten/sessie

 

MICRONEEDLING

Microneedling is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen door de huid ‘prikken’ en deze daardoor gecontroleerd beschadigen.   Hierdoor wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine efficiënt gestimuleerd waarna de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt.

Best in kuurvorm

TOEPASSING

Littekens : worden kleiner, minder zichtbaar en huid wordt soepeler

Anti-aging : de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd met als gevolg een verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, frissere huid.

Acné : Microneedling is een heel efficiënte ondersteuning waarbij de acné-littekens worden aangepakt

Striemen : door te snelle groei van de huid (zwangerschap, gewichtstoename) kan de huid littekens (striemen) vertonen.  Door deze aan te pakken met microneedling zal de huid opnieuw gladder en egaler worden.

BEHANDELING

Na grondige reiniging en ontsmetting van de huid, wordt met de microneedling handpen over het huidoppervlak bewogen (3 à 5 x per te behandelen oppervlak).  De volledige verzorging houdt verder een verzorgend, herstellend en eventueel kalmerend masker in waarna de huid verzorgd wordt met aangepaste producten.

 

NABEHANDELING

De huid zal tijdelijk roodheid en minimale korstvorming vertonen.   De ‘micro’ gaatjes herstellen en het collageen kreeg een oproep tot activatie.

 

RESULTAAT

Het eerste resultaat is zichtbaar na een maand na de behandeling.  Dit is de tijd die de huid nodig heeft om collageen aan te maken en de huid te vernieuwen.  Dit vernieuwend proces gaat nog door tot een 3-tal maand na de laatste behandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN

Mooie resultaat na 3 behandelingen.  Ideaal 5 à 6 behandelingen.   Tussen elke behandeling minstens een maand pauze laten.

PRIJS GELAAT VOLLEDIG

110,00 euro/sessie

Tijdsduur : 30 minuten/sessie

 

PRIJS GELAAT GEDEELTELIJK

 (voorhoofd, mondzone, wangen)

60,00 euro/sessie

Tijdsduur : 30 minuten/sessie

 

 

LED FOTOTHERAPIE

Supplement bij een andere verzorging = 30min 35€

Als behandeling 45min =50€

 

Lichttherapie verbetert de gezondheid van uw huidcellen om op deze wijze huidveroudering tegen te gaan, pijn te bestrijden, herstelprocessen van de huid te versnellen  en actieve acné te bestrijden.

De huid is jeugdiger en gezonder.

Gebruikt voor snellere wondgenezing zo kan je na een plastische chirurgische ingreep/accident of andere wonden een LED Therapie behandeling laten uitvoeren om de littekens tot een minimum beperken.

Het levert ook enorm goede resultaten op bij het bestrijden van acne, psoriasis, eczeem en andere huid problemen. Wordt ook aanbevolen als supplement bij andere behandelingen. Zeker Microneedling

Bestrijding van Acné Het Blauwe LED licht werkt met een golflengte van 465NM in op de acné geïnfecteerde huid. De antibacteriële en ontstekingsremmende werking gaan de actieve n acné onder controle brengen. De huis wordt hersteld en komt terug in evenwicht en ziet er gezonder uit. Best in kuur vorm 1-2 keer per week.

Anti-aging Het Rode licht werkt met een golflengte van 640NM in op de verouderde huid. Collageen en Elastine wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen

Pijnbestrijding Het Bijna-Infrarood licht dringt met een golflengte van 880NM door tot in de subcutane lagen van de huid en gaat pijn ingevolge chronische artritis, spierpijnen en stijfheid van gewrichten en spieren verlichten.

Het lichaam wordt aangesproken op een versneld natuurlijk herstel.

Wondgenezing Het rode  LED licht werkt in op de huid (640NM) en gaat het herstelproces van de huid bevorderen voor het dichten en verbeteren van huidwonden zowel op de oppervlakkige huid als voor de behandeling van onderliggende  bloed- uitstortingen (blauwe plekken)