fbpx

 

 

MICRO-NEEDLING BEHANDELING

Microneedling is het gebruik van heel fijne naaldjes die met behulp van een elektrisch gestuurde handpen door de huid ‘prikken’ en deze daardoor gecontroleerd beschadigen.   Hierdoor wordt de celdeling, de aanmaak van collageen en elastine efficiënt gestimuleerd waarna de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Best in kuurvorm

TOEPASSING

Littekens : worden kleiner, minder zichtbaar en huid wordt soepeler

Anti-ageing : de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd met als gevolg een verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, frissere huid.

Acné : microneedling is een heel efficiënte ondersteuning waarbij de acné-littekens worden aangepakt

Striemen : door te snelle groei van de huid (zwangerschap, gewichtstoename) kan de huid littekens (striemen) vertonen.  Door deze aan te pakken met microneedling zal de huid opnieuw gladder en egaler worden.

BEHANDELING

Na grondige reiniging en ontsmetting van de huid, wordt met de microneedling handpen over het huidoppervlak bewogen (3 à 5 x per te behandelen oppervlak).  De volledige verzorging houdt verder een verzorgend, herstellend en eventueel kalmerend masker in waarna de huid verzorgd wordt met aangepaste producten.

NABEHANDELING

De huid zal tijdelijk roodheid en minimale korstvorming vertonen.   De ‘micro’gaatjes herstellen en het collageen kreeg een oproep tot activatie.

RESULTAAT

Het eerste resultaat is zichtbaar na een maand na de behandeling.  Dit is de tijd die de huid nodig heeft om collageen aan te maken en de huid te vernieuwen.  Dit vernieuwend proces gaat nog door tot een 3-tal maand na de laatste behandeling.

AANTAL BEHANDELINGEN

Mooie resultaat na 3 behandelingen.  Ideaal 5 à 6 behandelingen.   Tussen elke behandeling minstens een maand pauze laten.

 

PRIJS GELAAT VOLLEDIG

110,00 euro/sessie

285,00 euro/3 sessies

510,00 euro/5 sessies + 1 sessie gratis

Tijdsduur: 60 minuten/sessie

 

PRIJS GELAAT GEDEELTELIJK

 (voorhoofd, mondzone, wangen)

60,00 euro/sessie

150,00 euro/3 sessies

270,00 euro/5 sessies + 1 sessie gratis

Tijdsduur : 40 minuten/sessie

 

LICHAAM GEDEELTELIJK

(BILLEN of BOVENBENEN of BUIK of ARMEN)

110,00 euro/sessie
315,00 euro/3 sessies
570,00 euro/5 sessies + 1 sessie gratis
720.00 euro/6 sessies + 2 sessies gratis
Tijdsduur : 90 minuten/sessie